HondaSUV Forums - Discussion forum and bulletin board for Honda CR-V, CRV, Element, Pilot, HR-V owners
 

Go Back   HondaSUV Forums - Discussion forum and bulletin board for Honda CR-V, CRV, Element, Pilot, HR-V owners > 1997 to 2006 Honda CR-V > The Wired CR-V

The Wired CR-V Audio, navigation, security, video, custom lighting, and all other 12-volt concerns

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-05-2004, 08:48 AM
Joe Edwards Joe Edwards is offline
Banned
HondaSUV Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1
Default Clock's losing time sporadically

Every once in a while (about 2 weeks, sometimes daily) my clock loses time in my '03 CRV EX. It happens whether the weather's cold or hot, whether the car's used daily or has sat for several days. Dealer wants me to "leave it overnight", but since it's not consistently doing it, I don't want to try that approach. Figure that approach could go on for months and don't have the time to keep being without the car. Anybody else experienced this?

I figure it's got something to do with voltage as it once got so bad as to erase my pre-sets for stations.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-05-2004, 09:17 AM
roadster's Avatar
roadster roadster is offline
Video Master
HondaSUV Elder
 
Join Date: Mar 2003
Location: brooklyn
Posts: 10,459
Default

no, but if you have a camcorder film it
__________________
Underdog: [whenever something goes wrong] I am a hero who never fails, I can't be bothered with such details.
190K from OAM 2 mods, unconventional link to all maint.http://www.hondasuv.com/members/show...089#post480089
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2004, 05:34 PM
Vigor25 Vigor25 is offline
Senior Member
HondaSUV Mentor
 
Join Date: Sep 2002
Location: ON, Canada
Posts: 1,567
Default

well I think u should let the dealership check out yur car's electrical system... sounds like its not providing consistent power....
__________________
'01 CR-V EX
'00 Civic Si
Reply With Quote
  #4  
Old 01-05-2004, 07:38 PM
Paul_arbouw Paul_arbouw is offline
Senior Member
HondaSUV Mentor
 
Join Date: Jun 2002
Location: Carmel, IN - USA
Posts: 1,142
Default

you may want to run down to your local Autozone (or similar) and have them test the battery.. you may just have a bad battery. not all that common nowadays, but sounds pretty close to the problem.

(besides.. most stores like Autozone will test your battery for free)

Paul

Paul
__________________
www.arbouw.com/honda/
2007 Volvo V50 T5 AWD
2002 CBR600F4i
(2002 EX (5MT) - SOLD)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We are not affliated with Honda Motor Corp. The Honda name and logo are registered trademarks of American Honda Corporation in the United States and/or other countries. All rights reserved world-wide. Copyright 2006.