Results 1 to 3 of 3

Thread: Cruise Control - Stopped working

  1. #1

    Default Cruise Control - Stopped working

    I recently went on a 2 hour highway trip (one way) with my 02- EXL (Canada). Since it was all highway travelling, I used the cruise control. On the way back about 1 hour away from my home, all of a sudden, the cruise kicked off and stopped working. I tried to set it again but no luck. I tried closing the cruise down by pressing the criuse on/off push button switch to the left of the steering wheel. No luck again. After about 20 minutes, I tried it again and it worked.

    Any ideas what went wrong?
    River CRV -2002 CRV EX-L - Viper Auto Starter, Trailer Hitch, Front Bug Deflector, Sunroof Wind Deflector, Window Tinting, Electric Trailer Brakes, Navman/Toshiba iPaq Navigation iSystem, Audiovox 7" DVD player/portable, Alpine 9835, MB Quart Q Series QSX-218, Focal 165CA, Focal LUX33 13" Subwoofer, Alpine MRV-F540 4 ch. Amp, Alpine MRD-V501 Sub Amp, Kimber Kable, Apple Photo iPod (60GB), Alpine KCA-420i iPod Interface, RF RCA connectors, Brown Bread Insulation.

  2. #2

    Default

    Sounds like you have a vaccuum line that is falling off. Or the cruise canister has a rip in the diaphragm.

  3. #3
    Senior Member HondaSUV Elder blueiedgod's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Amherst, NY USA
    Posts
    10,447

    Default

    Quote Originally Posted by ScrapinSi
    Sounds like you have a vaccuum line that is falling off. Or the cruise canister has a rip in the diaphragm.
    Not sure about the 2002, but 2005 does not use vacuum for cruise. It is all electric.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •